Zavřít reklamu

Jsou jen dvě varianty. Buď si z nás někdo dobře střílí, anebo Microsoftu utekl design nového ovladače pro konzoli Xbox. Co to ale je? Ovladač vypadá více než netradičně. Design je hodně zvláštní a vymyká se zcela všemu, co jde s aktuálními trendy. Uživatel, který potvrdil jeho existenci jej popisuje jak Projekt Z (Zephyrus).

Xbox myslí i na handicapované hráče

Ještě je zde však varianta názvu – Xbox Adaptive Controller. Server Windows Central je přesvědčený, že ovladač je pro hráče s tělesným postižením. Ostatně by se nebylo čemu divit. Bill Gates je velký zastánce charity a podobných aktivit, tedy dává smysl, že se Microsoft snaží s něčím podobným přijít i u své konzole.

Ovladač má mít konfigurovatelná obě tlačítka A a B, přičemž má tlačítko Xbox pro návrat do dashboardu, také směrová tlačítka a rovněž přepínací módy. Rovněž nabízí USB port a 3,5mm jack pro sluchátka. Horní řada ikonek naznačuje, že by mohl mít hodně tlačítek dotykových. Ale to nelze z obrázku příliš vyčíst.

Uvidíme, zda se tento únik ukáže jako pravdivý. Nicméně uživatel h0x0d má zřejmě blízko k herním studiím a celému průmyslu, neboť jeho informace se poslední dobou shodují s tím, co přijde. Již mnohokrát se podařilo fanouškům si vystřelit nejen z novinářů, ale i herních studií a vývojářů. Pokud je ovladač reálným produktem, tak bude představen na E3.

Zdroj: windowscentral.com

Témata: , , ,

Dnes nejčtenější

.