Zavřít reklamu

Představení her Fable ani Perfect Dark se pravděpodobně nechystá. Microsoft má jiné plány

Spekulace ohledně Fable a Perfect Dark se bohužel nepotvrdily.

28. 6. 2020     Zdroj

Včera internetem proletěly zprávy o tom, že Microsoft chystá brzké představení her Fable a Perfect Dark. Novinář Tom Warren ze serveru The Verge si totiž všiml toho, že byly na Twitteru zaregistrovaný účty @fable a @PerfectDarkGame. Jeden přitom sledoval zaměstnanec Microsoftu a druhý byl přímo vytvořen Microsoft účtem. Vzhledem k tomu, že Microsoft chystá v červenci velkou akci, na které ukáže nové hry pro Xbox Series X, tak už to vypadalo, že s předstihem známě dvě z chystaných her. Šéf marketingu Xbox divize Aaron Greenberg bohužel přinesl špatné zprávy.

Invalid post ID.

Ve svém příspěvku psal, že chápe hlad hráčů po nových hrách a nerad přináší špatné zprávy. Oba účty jsou podle něj již neaktivní několik let a šlo pouze o standardní zajištění Twitter účtů pro případné hry v budoucnosti. Aaron Greenberg přímo nenapsal informace o samotných hrách, takže stále existuje malá šance na to, že Fable nebo Perfect Dark uvidíme. Příliš bychom na to ale nespoléhali.

Obě tyto herní série jsme poprvé mohli vidět na originálním Xboxu a po pár letech jsme se dočkali i pokračování na Xbox 360. Od té doby už však žádné nové hry z těchto sérií nevyšly, pokud nepočítáme remastery. I to je hlavní důvod neaktivity účtů na sociálních sítích.