Zavřít reklamu

Už dnes večer si užijeme první ukázku z nového Call of Duty: Modern Warfare

Další díl oblíbeného CODka se mírně poodhalí už dnes večer.

1. 8. 2019    

call of duty modern warfare

Pokud se stejně jako já nemůžete dočkat příchodu nového Call of Duty: Modern Warfare, máme pro vás skvělou zprávu. už dnes večer totiž proběhne na Twitchi první ukázka hry, respektive jejího online módu, kde proti sobě stanou streameři a tvůrci. 

Invalid post ID.

Kampaň sice zatím tedy neuvidíme, i multiplayerová složka bude nanejvýš zajímavá. Těšit se totiž můžeme na velmi propracovaný systém úpravy zbraní, který by měl být nejlepší z celé herní série a nabízet tak velké možnosti, o kterým se hráčům doposud maximálně jen zdálo. Kromě toho si ale budeme moci prohlédnout i zcela nové mapy, respektive jejich části či módy. Velmi zajímavý by mohl být na sledování i nový engine, na kterém hra poběží a který by jí snad měl dostat opět na novou úroveň. 

Vysílání na Twitchi naleznete zde, probíhat by mělo zhruba od půl osmé večer, přičemž trvat nejspíš bude hned několik hodin. Co vše odhalí je však v tuto chvíli samozřejmě ve hvězdách, nicméně doufejme, že toho bude kotel. Ostatně, nové Modern Warfare je bezesporu jednou z nejočekávanějších her letoška.