Zavřít reklamu

Jestli je nějaká minisérie ve hře Call of Duty dnes již naprosto legendární, je to ta s označením Modern Warfare. Její děj ze současnosti dokázal spolu s velmi dobrým grafickým zpracováním, příběhem a výraznými hlavními hrdiny zaujmout obrovské množství příznivců stříleček. Není se tak čemu divit, že tvůrci Call of Duty tuto ověřenou značku nyní vzkřísí a na podzim letošního roku přinesou její další díl. O tom sice zatím moc nevíme, podle prvních střípků informací se však áme skutečně na co těšit. 

Když se na YouTube objevil první trailer a v něm kapitán Price, nejeden fanoušek CoD byl v naprostém nebi. Jedná se totiž zřejmě o jednu z nejikoničtějších postav celé herní série, kterou prostě musíte milovat. Nebude to však jen tento odvážný chlapík, po jehož boku budete moci bojovat. Jeden z předních představitelů Activisionu, který má na starost příběh hry, totiž nedávno potvrdil, že se ve hře objeví i další staré dobré tváře. Na jména byl sice bohužel skoupý, nicméně vzhledem k tomu, že hra nemá navazovat na poslední díl, ale de facto ukazovat dobrodružství za oponou dosavadní herní minisérie, vývojáři mají svým způsobem zcela volnou ruku. 

Doufejme, že se Call of Duty: Modern Warfare vydaří alespoň tak, jak jeho předešlé díly. Očekávání jsou totiž rozhodně obrovská a sám za sebe mohu říci, že tuto hru řadím mezi top tituly letošního roku. Minimálně trailer totiž vypadal skutečně famózně a jak bývá u CoD zvykem, po příběhové stránce nabídne podobných scén ještě mnohem víc. Zklamání tudíž nikdo z nás rozhodně nechce. 

Dnes nejčtenější

.