Zavřít reklamu

Pokud jste předplatitelé Xbox Game Pass, následující řádky vás potěší. Prozradíme vám totiž hry, které se v červenci do Game Passu přidají. A že je z čeho vybírat. Všechny tituly jsou totiž zajímavé a oblíbené, takže o zábavu na prázdniny máme zaručeně postaráno. 

Do předplatného dorazí například netradiční titule Night Call, který se dá s trochou nadsázky označit za jakousi amatérskou detektivku. Ve hře se totiž vtělíte do taxikáře hledajícího sériového vraha a to prakticky jen za pomocí vašich zákazníků, ze kterých můžete tahat rozumy. Konzolisty však nepotěšíme – hra je totiž dostupná jen na PC. Zato Metal Gear Solid V: The Phantom Pain si už konzolisté užijí, stejně jako The Banner Sagu 3. První jmenovatný titul navíc dorazí již zítra. O týden později do služby zavítá Resident Evil 4, tedy zřejmě jedna z nejslavnějších hororovek světa, kterou by si milovníci tohoto žánru rozhodně neměli nechat ujít. Užít si však budou moci i Killer Instinct:Definitive Edition a v neposlední řadě For The King, který však bude opět jen pro počítače. 

Podtrženo, sečteno – nabídka her bude skutečně košatá a rozhodně nebude nudit. Nechme se překvapit, jaké hry si pro nás Microsoft připraví na srpen, respektive zda budou stejně tak kvalitní jako ty červnové. Snad tomu tak však bude. 

Dnes nejčtenější

.