Zavřít reklamu

Poněkud zajímavá zpráva pro nadšence do Dark Souls. Dark Souls 2, které volně naváže na svého předchůdce se totiž možná nepodaří vydat v příštím roce, ale spíše to vývojáři vidí až na rok 2014. Hra je totiž hotova zatím jen ze zhruba 20%. Upřímně to ale vůbec nevadí. Dark Souls byla možná jedna z nejlepších her, co jsme kdy hráli a jen doufáme, že Dark Souls 2 bude ještě lepší.

Magazín EDGE již údajně hrál pár minut z nového Dark Souls 2 a jsou nadšení. Hra je prý skvělá a dokonce je velkým překvapením že graficky se vyrovná nejhezčím titulům současnosti, což je pravdou, že herní engine nebyl to nejlepší čím se původní Demons Souls a Dark Souls mohly chlubit. Svět má být zhruba stejně velký, dokonce možná větší než v Dark Souls a bude v něm k nalezení mnohem více obsahu. Nedávno jsme psali novinku o tom že hra bude jednodušší. To autoři vyvrací, neboť zjednodušený bude pouze inventář a vše kolem interface, což má hru zrychlit a pro hráče bude snadnější veškeré principy pochopit.

Dark Souls tedy vyjde možná v příštím roce, ale spíše v roce 2014 pro PC, PS3 a Xbox 360. Hráči také bojují za Wii U verzi pomocí petice.

Dnes nejčtenější

.