Zavřít reklamu

Dark Souls 2 je na začátku vývoje

Podle vývojářů se vydání v příštím roce možná nestihne, jelikož hra je teprve na začátku svého vývoje.

17. 12. 2012    

Poněkud zajímavá zpráva pro nadšence do Dark Souls. Dark Souls 2, které volně naváže na svého předchůdce se totiž možná nepodaří vydat v příštím roce, ale spíše to vývojáři vidí až na rok 2014. Hra je totiž hotova zatím jen ze zhruba 20%. Upřímně to ale vůbec nevadí. Dark Souls byla možná jedna z nejlepších her, co jsme kdy hráli a jen doufáme, že Dark Souls 2 bude ještě lepší.

Magazín EDGE již údajně hrál pár minut z nového Dark Souls 2 a jsou nadšení. Hra je prý skvělá a dokonce je velkým překvapením že graficky se vyrovná nejhezčím titulům současnosti, což je pravdou, že herní engine nebyl to nejlepší čím se původní Demons Souls a Dark Souls mohly chlubit. Svět má být zhruba stejně velký, dokonce možná větší než v Dark Souls a bude v něm k nalezení mnohem více obsahu. Nedávno jsme psali novinku o tom že hra bude jednodušší. To autoři vyvrací, neboť zjednodušený bude pouze inventář a vše kolem interface, což má hru zrychlit a pro hráče bude snadnější veškeré principy pochopit.

Dark Souls tedy vyjde možná v příštím roce, ale spíše v roce 2014 pro PC, PS3 a Xbox 360. Hráči také bojují za Wii U verzi pomocí petice.