Zavřít reklamu

Avengers si připisují rekord. Jejich beta byla nejstahovanější v historii Playstationu

Nejmocnější superhrdinové světa pokořují první rekord už před vydáním.

2. 9. 2020     Zdroj

Veřejná beta k Marvel’s Avengers od Crystal Dynamics se stala nejstahovanějí beta verzí v historii všech Playstationů. Očekávaná superhrdinská rubačka nabídla během předminulého víkendu do bety přístup všem bez rozdílu. Předtím si měli možnost vyzkoušet hru jen ti, co už odeslali svou předobjednávku. O konkrétní počty hráčů se bohužel vydavatel Square Enix ve svém tweetu nepodělil.

Avengers ovšem za sebou mají mohutnou značku v podobě Marvelu a jeho popularity díky nesutále rostoucímu filmovému a televiznímu vesmíru. Navíc se málokdy stává, že by tříáčková videohra nabídla předběžnou zkoušku v takové míře všem majitelům konzole. Avengers také vycházejí v poslední fázi životního cyklu Playstation 4, takže mají možnost nalákat spoustu hráčů z přibližně 110 milionů majitelů konzole.

Reakce na betu byli poměrně smíšené. Sám jsem z ukázky neměl dobrý pocit, ale podle hráčů, kteří si předobjednali deluxe edici a hru už hrají, ovšem plná verze z velké části napravuje chyby beta verze. Na konečný posudek si ovšem budeme muset počkat minimálně do 4. září, kdy hra ofciálně vychází na Playstation 4, Xbox One a PC.