Zavřít reklamu

Vlastníte konzolovou verzi Zaklínače 3? CD Projekt vám za to nabídne PC verzi zdarma

Perfektní RPG můžete mít na PC zcela zdarma!

17. 6. 2020     Zdroj

zaklinac3

Zaklínač 3: Divoký hon je bez debat jednou z nejlepších RPG her historie. U fanoušků bodovala i skvělým přístupem vývojářů z CD Projekt. A aby toho nebylo málo, tak se CD Projekt rozhodl darovat PC verzi Zaklínače 3 zdarma. Má to však malý háček. K tomu, abyste hru dostali zadarmo, tak ji nejprve musíte vlastnit na Xboxu, PlayStationu, Steamu nebo Epic Games Storu. Pokud tuto podmínku splňujete, tak si třetího Zaklínače můžete vyzvednout v klientu GOG Galaxy 2.0. A to i případně v GOTY verzi.

GOG Galaxy 2.0 je nový klient obchodu gog.com, který patří právě CD Projektu. Tento klient je specifický v tom, že může seskupit všechny hry na jedno místo. A to ať už je má hráč na Xboxu, PlayStationu, Steamu, Epic Games Storu, Originu či třeba na Battle.netu. Stačí se jednoduše přihlásit a ve vaší knihovně se zobrazí všechny hry, včetně informací jako je počet odehraných hodin nebo počet získaných achievementů.

Zaklínačem 3 zdarma chce CD Projekt nalákat nové hráče k instalaci klienta GOG Galaxy 2.0. Akce se bohužel nevztahuje na Nintendo Switch verzi, protože samotný Nintendo účet se nedá s GOG Galaxy propojit. Pokud už náhodou vlastníte Zaklínače 3 na GOGu, tak se na vás akce vztahuje taky, akorát s tím rozdílem, že obdržíte cd klíč, který můžete darovat kamarádovi. Nabídka potrvá až do 23. června 2020.