Zavřít reklamu

Nový Titanfall hned tak nedorazí

Smutná zpráva na závěr týdne.

15. 5. 2020     Zdroj

Zamilovali jste se v minulosti do řežby prošpikované roboty s názvem Titanfall? Pak pro vás máme špatnou zprávu. Přestože se hra těšila velmi slušné popularitě a dočkala se i druhého dílu, který byl neméně úspěšný, trojka ne a ne dorazit. A jak se zdá, bude tomu tak i v nejbližší době. 

Že se pokračování Titanfallu v brzké době nechystá potvrdil v nedávném rozhovoru pro IGN šéf studia Respawn Entertainment, které za hrou stojí. Ten se doslova nechal slyšet, že ve vývoji v současnosti žádný Titanfall či cokoliv podobného není. Jedním dechem nicméně dodal, že se oživení série v žádném případě nebrání, ba právě naopak. On sám by prý oživení série viděl velmi rád. 

Je poměrně zajímavé, že tentýž muž před pár měsíci prohlašoval pravý opak tohoto tvrzení – tedy že se na Titanfallu 3 pracuje. Je nicméně možné, že tomu tak skutečně bylo a vývoj byl jen kvůli dalším důležitějším projektům upozaděn. To by však bylo svým způsobem skvělé, jelikož by oživení studiu nedalo příliš velkou práci, protože by zkrátka jen navázalo na nedávno umrtvení projekt. Ale kdo ví, třeba už Titanfall nikdy z popela nepovstane.