Zavřít reklamu

Tyto hry nabídne červencový Xbox Game Pass

Pokud jste předplatitelé Xbox Game Pass, následující řádky vás potěší. Prozradíme vám totiž hry, které se v červenci do Game Passu přidají. A že je z čeho vybírat. Všechny tituly jsou totiž zajímavé a oblíbené, takže o zábavu na prázdniny máme zaručeně postaráno.  Do předplatného dorazí například netradiční titule Night Call, který se dá s […]

17. 7. 2019     Zdroj

Xbox Game Pass

Pokud jste předplatitelé Xbox Game Pass, následující řádky vás potěší. Prozradíme vám totiž hry, které se v červenci do Game Passu přidají. A že je z čeho vybírat. Všechny tituly jsou totiž zajímavé a oblíbené, takže o zábavu na prázdniny máme zaručeně postaráno. 

Do předplatného dorazí například netradiční titule Night Call, který se dá s trochou nadsázky označit za jakousi amatérskou detektivku. Ve hře se totiž vtělíte do taxikáře hledajícího sériového vraha a to prakticky jen za pomocí vašich zákazníků, ze kterých můžete tahat rozumy. Konzolisty však nepotěšíme – hra je totiž dostupná jen na PC. Zato Metal Gear Solid V: The Phantom Pain si už konzolisté užijí, stejně jako The Banner Sagu 3. První jmenovatný titul navíc dorazí již zítra. O týden později do služby zavítá Resident Evil 4, tedy zřejmě jedna z nejslavnějších hororovek světa, kterou by si milovníci tohoto žánru rozhodně neměli nechat ujít. Užít si však budou moci i Killer Instinct:Definitive Edition a v neposlední řadě For The King, který však bude opět jen pro počítače. 

Podtrženo, sečteno – nabídka her bude skutečně košatá a rozhodně nebude nudit. Nechme se překvapit, jaké hry si pro nás Microsoft připraví na srpen, respektive zda budou stejně tak kvalitní jako ty červnové. Snad tomu tak však bude.