Zavřít reklamu

Ve FIFĚ 18 se již brzy objeví mistrovství světa, zahrajete si ho zdarma

Mistrovství světa ve fotbale se nezadržitelně blíží a vývojáři z EA jsou si toho moc dobře vědomi. Pro hráče proto připravili aktualizaci, která jim zahrát si na této prestižní akci umožní.

2. 5. 2018    

Pokud patříte mezi milovníky krásných gólů, kombinací na jeden dotyk a tvrdých hlavičkových soubojů na pomezí malého vápna ve hře FIFA 18, máme pro vás skvělou zprávu. Tento skvělý fotbalový simulátor se totiž již brzy dočká aktualizace, která do hry přidá režim mistrovství světa 2018, které se bude konat v Rusku. A co je nejlepší? Zřejmě to, že za něj nebude chtít EA ani korunu.

Ačkoliv se může zdát, že FIFA 18 má již své nejlepší časy takřka za sebou a již zanedlouho upadne kvůli příchodu nové FIFY 19 v zapomnění, opak je pravdou. Vývojáři se totiž rozhodli pro jejich věrné hráče připravit režim mistrovství světa, díky kterému se budou moci pokusit se svým oblíbeným týmem dobýt trůn pro vládce fotbalové planety. Krom toho, že je tato aktualizace zcela zdarma a to pro všechny platformy, je navíc velmi příjemný i fakt, že se EA podařilo získat pro své mistrovství veškeré potřebné licence a na virtuální trávníky tak vběhnou týmy v reálných dresech, ve kterých se utkají na reálných ruských stadionech s oficiálním míčem pro mistrovství světa a když budou mít štěstí, nad hlavou zvednou věrnou kopii trofeje pro mistra světa, nikoliv žádnou napodobeninu. Jak už tomu tak bývá, těšit se můžeme i na skvělou atmosféru na stadionech, která vás vybičuje k ještě lepším výkonům.

Jak už jsem několikrát zmínil, aktualizace bude pro hráče na všech platformách zcela zdarma, což je rozhodně velmi vítaný benefit. Dostupná by měla být ve hře již od 29. května. Pokud se tedy již nemůžete dočkat, začněte pomalu stříhat metr. Největší fotbalový svátek pro vaše herní stroje je totiž již skutečně za dveřmi. 

Zdroj: eurogamer