Zavřít reklamu

Blizzard odkládá očekáváné představení novinek pro World of Warcraft: Shadowlands

Představení novinek do chystaného datadisku World of Warcraft: Shadowlands se dočkáme později.

7. 6. 2020     Zdroj

World of Warcraft Battle for Azeroth

Podobně jako mnoho jiných společností, i Blizzard se rozhodl odložit svou akci, která měla proběhnout 9. června. Speciální stream se měl týkat nadcházejícího datadisku Shadowlands do online hry World of Warcraft. Důvodem odložení jsou nepokoje v USA, které trvají od konce května.

Invalid post ID.

Shadowlands je už osmý datadisk do nejoblíbenější mmorpg hry World of Warcraft. Blizzard plánuje vydání ještě do konce roku a chystaný stream měl odhalit plno novinek, možná i přesné datum vydání. Bohužel si na tyto informace minimálně pár dní musíme počkat. Stejně jako u jiných společností, i Blizzard neoznámil náhradní datum, kdy se akce bude vysílat. Očekává se však, že oznámení přijde, jakmile se situace v USA zklidní.

Bliizard tento rok mimo jiné úplně zrušil Blizzcon, což byla velká herní konference, na které se scházeli fanoušci Blizzard her. Každoročně jsme mohli na Blizzconu vídat nové hry a samozřejmě i novinky do již vydaných her. Důvodem zrušení je pandemie covidu-19. Online náhrady Blizzconu bychom se měli dočkat v příštím roce na jaře.