Zavřít reklamu

TES V: Skyrim s generátorem potvor

Podle šéfa Bethesdy, Todda Howarda v novém The Elder Scrolls nemůže dojít k tomu, že by vymizely například draci. Hra má totiž svůj vlastní generátor oblud, který je nastaven tak, aby náhodně generoval různé bytosti, a to i v náhodném počtu. Podle něho je to absolutní bomba, která nemá obdoby a v určitých chvílích to […]

19. 5. 2011    

Podle šéfa Bethesdy, Todda Howarda v novém The Elder Scrolls nemůže dojít k tomu, že by vymizely například draci. Hra má totiž svůj vlastní generátor oblud, který je nastaven tak, aby náhodně generoval různé bytosti, a to i v náhodném počtu. Podle něho je to absolutní bomba, která nemá obdoby a v určitých chvílích to opravdu vyvolává ten správný děs.

„Jeden z našich designérů mi spustil náhodnou herní situaci, kde jsem byl najednou pronásledován třemi draky. Bál jsem se asi jako Frodo ve Dvou věžích a požádal jsem kolegu, aby ty draky vymazal. Ale nešlo to, protože draci se vygenerovali automaticky“ říká Howard.

The Elder Scrolls V: Skyrim vyjde 11. listopadu pro PC, PS3 a Xbox 360 a dá se předpokládat, že vše bližší se dozvíme na E3.