Zavřít reklamu

Pomáhejte pavoukům ve hře Arachnowopunk nyní zcela zdarma

Nic pro arachnofoby.

26. 11. 2020     Zdroj

Arachnowopunk je už dřívě vydaná běhačka, kterou ode dneška nabízí studio Elsif Games úplně zdarma. Nabídka platí pouze pro uživatele systému Android a přináší s sebou i řadu pozitivních změn do samotné hry.

Ve hře se vžijete do kůže pavouka, který se snaží utéct z lidského domu. Jako osminohý pavoukovec můžete používat své charakteristické schopnosti k tomu, abyste se přilepili na jakoukoliv stranu povrchu, po kterém cestujete. Hlavní hrdina běží po obrazovce sám a vaším úkolem je zařídit, aby se vyhnul všem překážkám v cestě, včetně smrtících strojů a na neopatrné pavouky čekajících bodáků.

Nový update do hry přináší změnu uživatelského prostředí a nabídku nových odemykatelných kosmetickcýh předmětů. Arachnowopunk původně stál 25,99 korun, nyní se vývojáři pomocí snížení cenu na nulu budou snažit přilákat větší množství hráčů. Pokud se jim hra bude líbit, budou mít možnost tvůrce podpořit alespoň nákupy v aplikaci, které startují také na 25,99 korunách. Arachnowopunk stahujte zcela zdarma v obchodě Google Play.