Zavřít reklamu

Potvrzuje Amazon remasterovaný Need for Speed: Hot Pursuit?

Divoké honičky s policií by měly v novém hávu dorazit v listopadu.

17. 8. 2020     Zdroj

Amazonu unikl výpis produktu, který ohlašuje vydání remasterované verze Need for Speed: Hot Pursuit, původně vydaného v roce 2010. Popisek sliboval vydání v listopadu, a to pouze na Xbox One a Nintendo Switch, šlo ale zřejmě pouze p zástupný popisek a hry bysme se měli dočkat na všech velkých platformách. Amazon výpis prozatím stáhl.

Nejde o první náznak, že se v Electronic Arts kutí tahle konkrétní předělávka. Zvěsti o upraveném ujíždění před policií se šířily už v červnu. Společně s remakem by měl probíhat vývoj i plnohodnotného next-gen dílu, který jsme měli zřejmě možnost zahlédnout na akci EA Play, kde studio ukázalo takřka fotorealistický model auta.

Hot Pursuit je jedním z nejlépe přijatých dílů v sérii. EA ho svěřilo pirátům silnic z Criterionu, známých díky sérii Burnout, a na finálním produktu to bylo dobře vidět. Je zajímavé, že hra na četníky a zloděje je sama remakem původního Need for Speed III: Hot Pursuit z roku 1998. Studio tedy pro sérii tolik potřebnou osvěžující dravost sahá pěkně daleko do minulosti.

Remaster by měl vyjít 13. listopadu za nižší cenu, kterou Amazon stanovil na 35 britských liber. V EA by se podle minulých informací měl připravovat i remaster trilogie Mass Effect. Oficiálního oznámení her bysme se mohli dočkat už na konci srpna, kdy proběhne herní konference Gamescom.