Zavřít reklamu

Epic rozdává nový Total War Saga: Troy úplně zdarma

Kromě Total War nabízí tento týden zdarma Epic i povedený soulslike Remnant: From the Ashes.

13. 8. 2020     Zdroj

Herní obchod poslední dobou dostává svému jménu a chystá si pro hráče opravdu epické nabídky. Kdo pravidelně sbírá jeho hry zdarma, má už pořádnou kolekci, kde lze namátkou najít například celou Batman: Arkham trilogii, české Kingdom Come nebo pátý díl GTA. Nyní obchod rozdává čerstvě vydaný Total War Saga: Troy. Ale pozor, na jeho vyzvednutí máte jen dvacet čtyři hodin.

Jen těžko se loví v paměti a vzpomíná na lepší nabídku. Nový díl strategické ságy lze získat zdarma jen do zítřejších tří hodin odpoledne. Poté Epic nastaví klasickou plnou palbu. Sice se podle recenzí nejedná o jeden z nejlepších dílů, ale darovanému trojskému koni se na zuby dívat nemá. Pořád jde o hodně kvalitní strategickou záležitost.

Kvůli speciální nabídce však u Epicu nezapomněli ani na pravidelné hry zdarma, kde můžeme najít další pořádnou pecku – soulslike střílečku Remnant: From the Ashes. Ta vyšla před pouhým rokem, takže jde o další zářez obchodu v zesměšňování konkurentů a jejich slev, kde hra stála zatím nejméně necelých dvacet čtyři euro.

Obě hry doplňují dvě menší záležitosti. Nekonečné sjíždění hor v The Alto Collection a hraní si na špatné herní vývojáře v druhé epizodě interaktivního sitcomu 3 out of 10. Všechny zmiňované hry si můžete vyzvednout zde. Příští týden Epic nabídne zdarma už jednou rozdávaný roguelike Enter the Gungeon a krvavou co-op záležitost God’s Trigger.