Zavřít reklamu

Vyzkoušejte si do 27. července herní službu Uplay+ od Ubisoftu zdarma

Očekávaná konference Ubisoft Forward klepe na dveře a s ní i chystaná speciální akce, která vám dovolí vyzkoušet si službu Uplay+ do 27. července zdarma.

9. 7. 2020     Zdroj

Uznáváme, že Ubisoft není poslední dobou v herní komunitě příliš oblíbeným studiem. Vývojáři totiž produkují jednu generickou hru za druhou a neváhají si sem tam říct ani o nějakou tu herní koupi, která však vůbec není nutná. Naštěstí si ale tento herní gigant poslední dobou snaží vylepšit reputaci a kromě očekávané akce Ubisoft Forward, kde představí nadcházející hry jako je Assassin’s Creed Valhalla, se pokouší získat hráčská srdce i jiným způsobem. Před nedávném totiž společnost spustila předplatitelskou herní službu Uplay+, kde dostanete za jistý měsíční obnos přístup k několika desítkám starších i novějších kousků. A aby Ubisoft zapůsobil, rozdává přístup do této služby až do 27. července zdarma.

Ačkoliv se ještě před několika lety jednalo o nemyslitelný trend, kvůli vzrůstajícím cenám videoher vznikla celá řada předplatitelských služeb, které umožňují za určitý poplatek získat měsíční přístup k celé knihovně her. Podobnou iniciativu vyvinul nakonec i Ubisoft, který přispěchal se zajímavou službou Uplay+, jež nabízí v zásadě totéž. Za příznivých 15 dolarů měsíčně, tedy asi 320 korun, vám společnost poskytne k dispozici desítky her na platformě Uplay, které můžete dle libosti vyzkoušet. Jedná se tak o ideální příležitost pro všechny, kteří nemají na hraní příliš času, ale zároveň nechtějí za nové hry vyhazovat tisíce korun. A právě tuto službu nově Ubisoft nabízí zdarma, a to až do 27. července. Pravděpodobně se jedná o speciální akci v rámci chystané prezentace Ubisoft Forward, která proběhne již 12. července, tedy tuto neděli. Doporučujeme tedy příliš neváhat a co nejdříve zamířit na Uplay, kde si můžete předplatné aktivovat. Dost možná se jedná o příležitost, která již jen tak nenastane.