Zavřít reklamu

Microsoft nabídne fanouškům v rámci Xbox Summer Games Fest demo 60 chystaných her

Microsoft se sice na předchozích ročnících E3 nikdy moc nepředvedl, ale tentokrát na hráče vytasil 60 dostupných demoverzí v rámci akce Xbox Summer Game Fest.

2. 7. 2020     Zdroj

xbox series x

Strefovat se do Microsoftu je v dnešní době oblíbená kratochvíle mnoha fanoušků PlayStationu a není se čemu divit. Tento herní gigant se totiž zatím nedokázal pochlubit ničím relevantním, předchozí generační válku jaksi prohrál a většina hráčů nevěří, že se mu svůj osud podaří zvrátit. Jak to tak ale vypadá, Phil Spencer to se svým vývojářským týmem ještě zdaleka nevzdává a pouští se do poměrně odvážného kroku, který by mohl Sony pořádně zavařit. Společnost totiž v rámci akce Xbox Summer Game Fest, jež má částečně nahradit konferenci Microsoft na zrušené E3, chystá pro hráče speciální překvapení. Všichni majitelé Xboxu One si budou moci vyzkoušet zhruba 60 dosud nevydaných titulů v demo verzi, a to již od 21. do 27. července.

Co přesně má Microsoft tímto krokem v plánu je otázkou, nicméně bude poměrně diskutabilní o jaké hry se vůbec jedná. Ačkoliv totiž společnost láká na chystané a očekávané hry, možná to dopadne jako obvykle a z herní společnosti nakonec vypadne to, že se z 90% bude jednat o nezávislé hříčky. Tak či onak, všechna dema naleznete v sekci Game Fest Demo, kde si můžete jednotlivé tituly stáhnout a pořádně vyzkoušet. Na dostupný trial Cyberpunku 2077 raději příliš nespoléhejte, ale přesto věříme, že by se v seznamu mohlo objevit alespoň pár zajímavých kousků. Prozatím se můžeme těšit na Cris Tales, Destroy All Humans, Haven, Hellpoint, Raji: An Ancient Epic, Skatebird, The Vale: Shadow of the Crown a Welcome to Elk. Více se pak dozvíme během několika týdnů, kdy Microsoft oznámí zbytek dostupných her. Jen vývojáři upozorňují na to, že vývoj nadále pokračuje a nejedná se o finální verzi.