Zavřít reklamu

EA vydalo velké množství her na Steam. Chystá se i předplatné EA Access

Na Steamu nalezneme velké množství EA her. Brzy se dočkáme i předplatného.

5. 6. 2020     Zdroj

V říjnu minulého roku Electronic Arts oznámilo nové partnerství s Valve, jehož cílem je přinést hry na platformu Steam. Vše začalo hrou Star Wars Jedi: Fallen Order a postupně se objevilo pár dalších her. Dnes si však EA připravilo balík třinácti her, které jsou navíc ve slevě. Třešničkou na dortu už pak bylo oznámení předplatného EA Access pro Steam.

Seznam nových EA her na Steamu:

Nejen tyto nové hry, ale i řada starších je momentálně ve slevě. EA zároveň potvrdilo, že se jedná pouze o první vlnu přidávání her a v budoucnosti se podobného přidávání her dočkáme ještě několikrát. Zároveň bylo potvrzeno, že nové hry už rovnou vyjdou i na Steamu. Poprvé v akci to uvidíme u hry Command & Conquer Remastered Collection, která navíc bude podporovat i módy pes Steam Workshop.

Detaily k EA Access prozatím nejsou k dispozici. Nicméně dá se očekávat, že půjde o téměř identickou službu jakou je Origin Access. To znamená dva druhy předplatného. V tom levnějším se nachází hlavně starší EA hry, zatímco u dražšího předplatného jsou k dispozici všechny EA hry, včetně úplných novinek. Většinou navíc i s bonusy, všemi DLC a předčasným přístupem do hry. Hlavní rozdíl bude v tom, že nebudete muset využívat Origin, ale vše půjde hrát přes Steam.