Zavřít reklamu

The Last of Us 2 míří do televize. Podívejte se, jak vypadá jeho reklama

Reklamní spot na jednu z nejočekávanějších her letoška je tu.

3. 6. 2020    

The Last of Us

Není žádným tajemstvím, že je dobrá reklama je půlkou úspěchu každého produktu. Toho si jsou velmi dobře vědomi i vývojáři dlouho očekávané hry The Last of Us 2, kteří nyní pozvolna vypouští na televizní obrazovky svůj první reklamní spot na hru, která se na PlayStation 4 podívá už za zhruba dva týdny. 

Reklama, kterou si můžete pustit níže, zatím běží jen na americké ESPN. Nedá se však vyloučit, že se v následujících dnech dostane i na další televizní kanály včetně těch českých. Pravdou sice je, že mnoho reklam na hry na našich televizních stanicích neběží, na druhou stranu ty největší tituly si své chvilky slávy přeci jen užívají. Ostatně, vzpomeňme například na Far Cry 5 či God of War, které měly na tuzemských obrazovkách reklamu poměrně silnou. 

Reklama jako taková má uživateli primárně nastínit děj celé hry a její atmosféru, což se jí – troufáme si říci – daří znamenitě. Díky tomu se tak mohou ke druhému The Last of Us dostat i hráči, kteří si první díl ještě nezahráli. Nutno však podotknout, že jen v kontextu s prvním dílem bude mít “dvojka” pravé grády.