Zavřít reklamu

Activision odkládá nové sezóny pro Call of Duty Modern Warfare a CoD Mobile

Kvůli nepokojům v USA byly odloženy i nové sezóny pro Call of Duty.

2. 6. 2020     Zdroj

call of duty modern warfare

Activision je další velkou společností, která kvůli nepokojům v USA odložila představení nebo vydání novinek. V tomto případě se jedná o vydání nových sezón do her Call of Duty Modern Warfare a Call of Duty Mobile. Součástí nových sezón jsou i battle passy, které byly rovněž odloženy.

Podobně již před pár dny zareagovaly společnosti Sony, Electronic Arts anebo Google. Očekává se, že i další firmy odloží své akce nebo vydání novinek. Důvodem těchto odkladů není pandemie covidu-19, ale rasové nepokoje v USA, které byly rozpoutány po smrti George Floyda. Activision na sociálních sítích uvedl, že se vydání novinek v tomto čase nehodí. Společnost také dodala, že plně stojí za těmi, kteří chtějí rovnost, spravedlnost a změny.

V současné době není známé náhradní datum pro čtvrtou sezónu do Call of Duty: Modern Warfare, která měla původně vyjít 3. června. Stejně tak neznáme datum ani pro sedmou sezónu pro Call of Duty: Mobile. Co se týče samotného obsahu, tak Activision v minulém týdnu lákal na návrat legendární postavy kapitána Price, kterého hráči můžou znát už z úplně prvního Call of Duty.