Zavřít reklamu

Jak to vypadá s Resident Evil 8?

Resident Evil 8 se prý bude restartovat od začátku.

24. 1. 2020     Zdroj

Je veřejným tajemstvím, že společnost Capcom pracuje na hře Resident Evil 8. Zatím není jasné, zda hra naváže na úspěšný Resident Evil 7 nebo si půjde svou cestou. Capcom ostatně potvrdil, že koncept z předešlého dílu nemusí být využit a možná se vrátíme opět ke hře z pohledu třetí osoby.

Společnosti se velmi povedl titul Resident Evil 7 a remake Resident Evil 2. V dubnu se přesvědčíme o kvalitách kompletního remaku hry Resident Evil 3. Jak to ale vypadá s hrou Resident Evil 8? Podle jednoho z insiderů se na hře dělá už od roku 2016. To by naznačovalo, že byla hra vyvíjena ještě před tím, než na trh dorazil předchozí titul.

Únik informací hovoří o tom, že hra byla nedávno restartována. Poté co byl vývoj pozastaven kvůli dokončení Resident Evil 2 remake, tak se práce opět rozběhly, ale Capcom nebyl spokojen s výsledkem. Vývoj tak byl rozběhnut nanovo. Vývojáři prý mají využít některých prvků, které již vytvořili. Insider se ještě zmiňuje o tom, že nás do budoucna čekají na RE enginu další remaky a nemá jít pouze o Resident Evil. Dočkáme se tedy Dino Crisis?