Zavřít reklamu

Prohlédněte si nálož screenshotů z chystaného MMO New World z dílny Amazonu

Prostředí nabídne hra vskutku parádní.

20. 9. 2018     Zdroj

Pokud máte rádi MMO hry, určitě vám neunikly zprávy o chystané hře z dílny Amazonu. Ta se bude jmenovat New World  a vaším hlavním úkolem zde bude starý dobrý boj o přežití mezi ostatními hráči a nástrahami světa. Hra se bude odehrávat v 17. století v Americe, kde si budou hráči moci stavět různé pevnosti, města či zkrátka vše potřebné, co ke svému přežití budou potřebovat. Užívat si též budou moci různých nadpřirozených sil, které se budou ve hře objevovat. 

Celý herní svět bude dle všeho skutečně velmi rozsáhlý a hlavně různorodý. Cestovat tak budete moci jak po krajinách mírumilovných, tak i po nehostinných, kde za každý svůj krok zaplatíte pár kapkami krve. Úplné detaily o hře sice zatím venku nejsou, na jejím twitterovém účtu se však alespoň objevily screenshoty, které nám prostředí hry přibližují. Ty si můžete prohlédnout v galerii pod tímto odstavcem. 

Jak můžete sami vidět, herní prostředí vypadá na první pohled skutečně velmi hezky. Snad se tedy vývojářům podaří parádně zpracovat i celkový herní požitek a hra se stane trhákem. Kdy si ji ale budeme moci zahrát je zatím ve hvězdách.