Zavřít reklamu

Titul Twin Mirror bude mít také epizodický formát

Hra Twin Mirrors bude mít epizodický formát. Stejně jako je tomu u Life is Strange.

28. 8. 2018     Zdroj

twinmirror2

Jen málokdo čekal, že se studio Dontnod dostane do středu zájmu, poté co vydalo v roce 2013 Remember Me. Titul měl zajímavou stylizaci, ale v mnoha ohledech selhával. Absolutní vrchol přišel s Life is Strange a na ten se pokusí tvůrci navázat i titulem Twin Mirror.

Twin Mirror jako epizodický thriller

Studio v posledních měsících vážně nelení. Před necelými třemi měsíci vyšel titul Vampyr, za měsíc nás čeká hra Life is Strange 2 a pro vydavatele Bandai Namco je ve vývoji titul Twin Mirror. Ten bude rovněž adventurou, která se v základu podobá svému duchovnímu předchůdci. Stejně jako Life is Strange má vyjít hra rovněž po epizodách.

Hlavní roli bude mít novinář Sam, který se vrací do rodného města na pohřeb přítele. Avšak po pohřbu dojde ke ztrátě vědomí a také částečně paměti. Úkolem v Twin Mirror tak bude najít své vzpomínky, a to skrze podivný Palác mysli, do nějž se z reality budeme přesouvat.

Do hry má prý zasáhnout i takzvaný Dvojník. Jeho entita zatím není známa a není jasné, jakou roli bude v příběhu hrát. Neměly by chybět ani možnosti volby a rozvětvení příběhu. Zatím není jasné, kdy titul dorazí, ale předpokládá se, že tomu tak bude v příštím roce. V plánu je pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.