Zavřít reklamu

Na QuakeConu se objeví i premiérové záběry z DOOM Eternal

DOOM Eternal se nám premiérově ukáže na QuakeConu.

25. 7. 2018     Zdroj

Velká spousta hráčů je zvědavá, jak bude vypadat nový DOOM. Bethesda dle očekávání na E3 oznámila DOOM Eternal, který je pokračováním akce z roku 2016. Zatím byl ale vypuštěn nic neříkající teaser, a tak je třeba počkat na QuakeCon, kde tvůrci slibují premiérové záběry ze hry.

QuakeCon slibuje velké novinky

Mělo by k tomu dojít konkrétně 10. srpna. QuakeCon bude probíhat od 9.-12. srpna. Rovněž by měly být prezentovány záběry z Quake Champions, Rage 2 a The Elder Scrolls Online. Den poté dojde na Todda Howarda, který by měl prezentovat zejména Fallout 76. Dozvíme se tak vše hlavní o této hře a možná i bližší informace o chystané betě.

Novinek by mohlo být více. Příliš se neočekává, že by Bethesda oznámila nový titul. To je však škoda z jednoho prostého důvodu. Faktem je, že se akce jmenuje stále QuakeCon, ale od vydání posledního Quake 4 uplynulo téměř 13 let. O dalším díle se spekulovalo celé roky, ale zatím jsme se nedočkali. Je tedy otázkou, zda je Quake 5 pro Bethesdu aktuálně prioritou. Vzhledem k tomu, kolik projektů je však v běhu, tak máme obavy, že tomu tak není.

O dva týdny později se pak koná také Gamescom v Kolíně nad Rýnem. Pochybujeme, že by si však Bethesda něco zásadního schovala tam, když to zásadní může odprezentovat u sebe.