Zavřít reklamu

Zimní rukavice sGloves jsou dostupné i v ČR

Zimní rukavice sGloves se stříbrnými vlákny jsou dostupné i v ČR.

27. 11. 2012    

Revoluční zimní rukavice sGloves se stříbrnými vlákny jsou od dnešního dne oficiálně v prodeji v České republice. Od běžných zimních rukavic se sGloves (smart Gloves) liší vetkanými stříbrnými vlákny po celé ploše rukavic, díky kterým jsou ideální pro ovládání veškerých zařízení s dotykovým displejem. Rukavice sGloves jsou určeny všem, kteří používají zařízení s dotykovým kapacitním displejem, tedy běžným uživatelům smartphonů a tabletů, řidičům využívající GPS navigace nebo například sportovcům při zimních venkovních aktivitách. Další výhodou sGloves je pogumování dlaně i prstů pro bezpečnější držení zařízení.

„Běžné zimní rukavice určené k ovládání dotykových displejů telefonů mají vodivé pouze konečky prstů. Naše rukavice umožňují díky technologii stříbrných vláken ovládat mobilní zařízení všemi prsty současně. Navíc jsou také hřejivější, protože stříbro odráží lidské teplo zpět do rukavic,“ říká Mgr. Jiří Bušek, zástupce distributora rukavic sGloves. „Se svou příznivou cenou jsou rukavice sGloves ideálním vánočním dárkem pro všechny, kteří tráví každou volnou chvilku s telefonem v ruce,“ dodává.

Rukavice sGloves jsou v prodeji ode dneška za 390 Kč exkluzivně v internetovém obchodě www.sgloves.cz. K dispozici jsou dvě standardní velikosti S/M a M/L.

Jak to funguje?

Každá rukavice sGloves obsahuje kvalitní stříbrná vlákna, která jsou vetkána v celé její ploše. Díky tomu sbírají rukavice bioelektrický impuls z celé ruky a ne jen z konečků prstů, jak tomu je u jiných rukavic.

Použití pravého stříbra v rukavicích sGloves zajišťuje:

* Maximální vodivost a preciznost pohybů na dotykovém displeji

* Vylepšené Antimikrobiální a tepelné vlastnosti

* Precizní snímání všech prstů a možnost ovládat zařízení gesty