Zavřít reklamu

The Walking Dead od Telltale dorazí s poslední řadou

Populární série The Walking Dead od Telltale dorazí letos se svou poslední řadou.

6. 6. 2018     Zdroj

Zatímco seriál The Walking Dead sužují obrovské problémy, tak alespoň herní série od Telltale Games si stále drží svou kvalitu. Jelikož se blíží E3 a vydavatelé mají nyní pocit, že bychom vše měli vidět ještě před ní, tak byla oznámena čtvrtá a rovněž poslední řada této epizodické adventury. Ve čtvrté řadě The Walking Dead dorazí opět Clementine, která se v sérii drží už od první řady.

Clementine by měla být hlavní postavou. Zatímco v první řadě šlo o malou vystrašenou holčičku, tak v poslední řadě už je z ní nemilosrdná bojovnice za přežití, která kosí mrtváky na potkání. Kromě ní by měla být hratelná i další postava z dřívějška. Poslední série by se neměla vyznačovat ničím speciálním, půjde pouze o uzavření dosavadního příběhu.

Clementine ukončí svůj příběh

Nicméně poté co si zahrajeme za Clementine naposledy se zřejmě s žádnými dalšími produkty v rámci The Walking Dead od Telltale již nepočítá. Více informací o hře padne až na E3, kde bude více představena. Zatím víme jen to, že dorazí 14. srpna ve své první epizodě. Hra vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nintendo Switch by se mělo dočkat později.

Tvůrci slibují, že dojde k pár drobným změnám, jako je podpora 4K rozlišení, zvýšené snímkování a rovněž i HDR. Nebudou chybět ani upravené možnosti ohledně voleb, tedy aby měla rozhodnutí větší vliv na vývoj příběhu a autoři chtějí zapracovat i na soubojích. Uvidíme, zda se Clementine dočká nějakého pěkného konce či jich nakonec bude více a bude záležet jen na hráči, který si nakonec sám zvolí.