Zavřít reklamu

Známe nové detaily o chystaném rozšíření Warmind pro Destiny 2

Chystá se další rozšíření pro hru Destiny. Co nového přinese?

26. 4. 2018    

Má vůbec cenu na portálu zaměřeném na hry představovat veleoblíbený, byť už možná trochu zaprášený” titul Destiny? Vsadím se, že určitě ne. Tato epická sci-fi MMO řežba je totiž i nyní mezi hráči velmi oblíbená a žádaná. Její vývojář si však tuto skutečnost plně uvědomují a tak pro ní chystají nový rozšiřující balíček obsahu.

O novém balíčku se toho sice v minulosti řeklo a napsalo poměrně spoustu, včera se ale na světlo světa dostaly další detaily, které by vás mohly k jeho pořízení navnadit. Warmind, jak se dodatek jmenuje, totiž vychází již za dva týdny (přesněji 8. května) napříč všemi platformami a přináší opravdu spoustu zajímavých novinek, které rozhodně stojí za to okusit.

Hlavní dějová linka by se měla točit kolem postavy jménem Ana Bray, o které si svět myslel, že je navždy ztracená. Opak byl však pravdou. Hrdinka se totiž jen “prokousávala” ke své minulosti. Tato cesta je však trnitější než se zdá. V příběhu se ale můžete těšit i na smrtonosnou armádu Hive či legendárního Rasputina, kterého si možná pamatujete z prvního dílu. Krom toho se můžete v novém Warmindu těšit i na zbrusu nový Raid, který vám jako již tradičně nabídne plno výzev, které vás i vaše spoluhráče prověří, poté však slušně odmění. Zajímavým bonusem je i příchod módu Escalation Protocol, což je mód, ve kterém na vás nabíhají hordy nepřátel a vaším jediným úkolem je jedna jediná věc – přežít co nejdéle. Zapomenout však nesmíme ani na nové zbraně, brnění a další spousty vylepšení, které by měly hraní Destiny 2 posunout na další velmi zajímavou úroveň, která bude bavit. 

Zní to parádně, co říkáte? Ještě parádněji však vypadají screenshoty, které vám poodhalí i designovou stránku těchto novinek.

Zdroj: dualshocker