Zavřít reklamu

THQ uvolnilo nové informace o Homefront

Možnému konkurentovi úspěšných FPS, hře Homefront zbývá do vydání už jen pár měsíců. To znamená, že se autoři, Kaos Studio pochlubili, čím vším bude hra disponovat. Začneme technickými detaily. Dočkáme se podpory Steamworks, stereoskopického 3D od Nvidie a ATI Eyefinity (možností hrát na více monitorech najednou). Další podporu PC hráči naleznou i v možnosti vytvářet […]

31. 1. 2011    

Možnému konkurentovi úspěšných FPS, hře Homefront zbývá do vydání už jen pár měsíců. To znamená, že se autoři, Kaos Studio pochlubili, čím vším bude hra disponovat.
Začneme technickými detaily. Dočkáme se podpory Steamworks, stereoskopického 3D od Nvidie a ATI Eyefinity (možností hrát na více monitorech najednou). Další podporu PC hráči naleznou i v možnosti vytvářet si vlastní klany, nahrávání videí ze zápasů i detailních pozápasových statistikách.

Homefront se však chystá zaujmout především v multiplayrových kláních, v čemž mu pomohou dedikované servery, jež si mohou založit i samotní hráči.
Mnozí fanoušci také jistě vědí, že ve hře lze ovládat tanky, vrtulníky a další bojová vozidla. Avšak novinkou je možnost vybrat si u řízení vrtulníku ze tří stupňů obtížnosti (eso, veterán, zelenáč), přičemž zvolit lze i pohled z první na třetí osobu.

Pokud jste doufali v demoverzi. Musím alespoň PC hráče zklamat. Tvůrci se chtějí stoprocentně věnovat dokončování a vyčlenění nového týmu, jenž by pracoval jen na demu si nemohou dovolit.

Hra Homefront se objeví na pultech obchodů v Evropě již 11. března na PC, Xbox 360 a Playstation 3.