Zavřít reklamu

PC verze hry Bulletstorm vyžaduje neustálé připojení k internetu [Update: Ne, není to pravda!]

Na oficiálních stránkách EA se objevila zpráva ohledně chystané hry Bulletstorm. Pokud budete vlastnit počítačovou verzi tohoto titulu, budete muset být při hraní neustále připojeni k internetu, což by mělo zabránit pirátům tuto hru šířit, ale jak víme, nebude to nadlouho. To znamená, že bude třeba mít nainstalovanou aplikaci Games for Windows Live, kterou hráči […]

30. 1. 2011    

Na oficiálních stránkách EA se objevila zpráva ohledně chystané hry Bulletstorm. Pokud budete vlastnit počítačovou verzi tohoto titulu, budete muset být při hraní neustále připojeni k internetu, což by mělo zabránit pirátům tuto hru šířit, ale jak víme, nebude to nadlouho.

To znamená, že bude třeba mít nainstalovanou aplikaci Games for Windows Live, kterou hráči nemají zrovna v lásce. Uvidíme, zda se tento tah EA vyplatí či ne. Bullestorm vyjde 25. února nejen pro PC, ale i pro Playstation 3 a Xbox 360.

[Update:]

Adrian Chmielarz z People Can Fly toto tvrzení na svém Twitteru popřel. „Bulletstorm pro PC nevyžaduje žádné stálé připojení k internetu, pouze pro instalaci a pro on-line hraní“ To je úleva.