Zavřít reklamu

Novinky v kariérním módu FIFA 12

Necelé dva týdny nás dělí od vydání nového fotbálku od EA, takže se pojďme podívat na novinky, které nás čekají v módu kariéry. Na otázky odpovídal Simon Humber přes twitter účet EASPORTSFIFA, kde fanoušci nechávali své vzkazy a všetečné dotazy.     Skauting je zpátky! Po novu budete mít ke svému hlavnímu mužstvu i tým […]

18. 9. 2011    

Necelé dva týdny nás dělí od vydání nového fotbálku od EA, takže se pojďme podívat na novinky, které nás čekají v módu kariéry. Na otázky odpovídal Simon Humber přes twitter účet EASPORTSFIFA, kde fanoušci nechávali své vzkazy a všetečné dotazy.

 

 

  • Skauting je zpátky! Po novu budete mít ke svému hlavnímu mužstvu i tým rezervní. V něm pak bude místo pro 16 hráčů, proto musíte vybírat pečlivě, koho podepíšete a koho necháte jen nosit míče.
  • Před důležitými zápasy můžete skrze média vychválit své hráče, nebo naopak pohrozit soupeři, že jim výhru v derby nenecháte zadarmo. Máte tak možnost svému týmu zvednout morálku, nebo naopak pořádně postrašit protihráče.
  • Přibyla možnost koupit hráče na konci jeho hostování v klubu.
  • Pokud si zvolíte hrát pouze za hráče, váš kouč bude na přestupním trhu aktivní, takže nebudete hrát s těmi samými spoluhráči každou sezónu.
  • Hráči, které pošlete na hostování, se budou zlepšovat a jejich progres budete moci sledovat v obrazovce „Squad Report“
  • Během sezóny se vám hráči nebudou kvalifikovat a odesílat do mezinárodních zápasů. Takže můžete být v klidu, už se vaše největší hvězda nezraní v bezvýznamném zápase s Ugandou.