Zavřít reklamu

Dan Vávra založil nové herní studio Warhorse

Po neurčitých zprávách a spekulacích, jež kolovaly na internetu se dnes večer konečně ukázala pravda. Dan Vávra společně s Martinem Klímou a silným finančním partnerem za zády založili nové nezávislé herní studio Warhorse. Vývojářský tým by se dle zprávy na oficiálním webu měl skládat především z ostřílených veteránů, kterým po rukama prošla například Operace Flashpoint […]

21. 7. 2011    

Po neurčitých zprávách a spekulacích, jež kolovaly na internetu se dnes večer konečně ukázala pravda. Dan Vávra společně s Martinem Klímou a silným finančním partnerem za zády založili nové nezávislé herní studio Warhorse. Vývojářský tým by se dle zprávy na oficiálním webu měl skládat především z ostřílených veteránů, kterým po rukama prošla například Operace Flashpoint nebo kultovní Mafia.

„Stojí za námi silný partner, což nám dává nezávislost a možnost pracovat na projektech, které opravdu chceme dělat, způsobem, který považujeme za nejlepší.

Samozřejmě již pomalu odstartovali práce na nové hře, která jak zpráva naznačuje bude provázána silným příběhem a otevřeným světem.

„I když je náš nový projekt v lecčems trochu jiný, jedná se o hru, která fanoušky otevřených realistických světů a dobrých příběhů určitě nezklame.“

Studio Warhorse sídlí v Praze a nyní má volných pět pracovních míst na pozice – senior programátor, senior 3D grafik, level design, story design a administrátor sítě.