Zavřít reklamu

Jak změnit vaši lokaci v Pokémon Go a dalších AR hrách

Aplikace AnyTo aneb jednoduchý způsob, jak změnit polohu vašeho telefonu.

13. 7. 2021    

Mezi hráči jsou oblíbené takzvané AR hry. Ty totiž kombinují skvělé možnosti chytrých telefonů spolu s reálným pohybem, díky čemuž navíc motivují k aktivnímu životnímu stylu. Nejpopulárnějším titulem je bezesporu titul Pokémon Go. V této hře chodíte po okolí a chytáte pokémony. Nalejme si ale čistého vína. Ne každý den se vám totiž musí chtít jít ven. A přesně pro tyto případy se nabízí parádní aplikace iMyFone AnyTo, která dokáže změnit vaši polohu rovnou z domova.

iMyFone AnyTo

Možná si můžete klást otázku, jak vlastně aplikace iMyFone AnyTo funguje. Jde o jednoduchý nástroj, který vám umožní si změnit GPS polohu vašeho Android telefonu či iPhonu. Toho lze následně využít v AR hrách jako je například Pokémon Go, případně u iOS pro zamaskování vaší polohy v Najít. V tomto směru oceníte i samotnou jednoduchost, kdy vše funguje doslova lusknutím prstu. Jednoduše jen stačí váš telefon propojit s počítačem, vybrat lokaci a máte hotovo.

U telefonů s operačním systémem Android samozřejmě fungují i trošku jiné metody. Aplikace iMyFone AnyTo je každopádně tou nejjednodušší a nejbezpečnější metodou. K tomu všemu navíc dokáže i simulovat pohyb, což je mimochodem přesně to, o co vám při hraní her jako Pokémon Go jde. Navíc vám tak usnadní práci a vy nebudete muset v aplikaci neustále překlikávat pro změnu polohy.

Simulace pohybu

Pro simulaci pohybu se nabízí dva režimy. Two-spot Mode a Multi-spot Mode. U toho prvního si na mapce vyberete dva body, zvolíte rychlost pohybu a aplikace bude pak následně měnit vaši GPS polohu na základě těchto dat. V případě druhé metody už pak nevybíráte jen dva body, ale rovnou naklikáváte celou trasu a prakticky se dá říct, že si tak plánujete virtuální procházku.

Jak změnit polohu

Ještě si pojďme v rychlosti ukázat, jak lze poloha přes zmiňovanou aplikaci vlastně změnit. Celé bychom to mohli shrnout do tří velice jednoduchých kroků. Nejprve je nutné váš Android  propojit s počítačem přes kabel. V následujícím kroku se vám nabídnou dvě možnosti aneb zdali se chystáte hrát hry, anebo potřebujete změnit polohu kvůli sociálním sítím. Ve třetím kroku si pak přímo na mapce vyberete potřebné souřadnice, naplánujete vaši trasu, navolíte si rychlost a máte hotovo. Postup krok po kroku naleznete v přiložené galerii, případně v níže připnutém videu.

Kde aplikaci stáhnout

iMyFone AnyTo si můžete stáhnout zcela zdarma na oficiálním webu vývojáře. Pro použití všech funkcí pak ale budete muset zaplatit za plnou, placenou verzi, která vás vyjde dle vybraného plánu. Například se nabízí měsíční plán za 9,95 dolarů, roční plán za 39,95 dolarů, anebo můžete rovnou zvolit doživotní licenci za 59,95 dolarů.