Zavřít reklamu

V nově oznámeném battle royale budou upírské klany válčit v ulicích Prahy

Upíří zabijáci v krásném hlavním městě

2. 11. 2020     Zdroj

Svět Vampire: the Masquerade nás zásobuje herními tituly kolísavé kvality relativně často. Naposledy vydané Coteries of New York zužitkovalo adventurní žánr, příští rok se překvapivě dočkáme i nově oznámeného battle royale. Titul zatím nemá oficiální název a o jeho vývoj se postará studio Sharkmob, které do světa vypustio půl minutový teaser.

Půjde o prvotinu studio, které ovšem už teď má ve vývoji několik tříáčkových titulů, o nichž ale zatím nemluví. Pro nás je důležité, že nově oznámené upírské battle royale proti sobě poštve ikonické klany vampírů v bojích odehrávajících se v ulicích a na střechách našeho hlavního města. I kdyby se tak ze hry vyklubala pitomost, alespoň se budeme moci kochat virtuálním zpracováním stověžaté Prahy.

Z teaseru se toho moc vyčíst nedá. Snad jen to, že zřejmě půjde o akční hru viděnou z pohledu seshora, anebo ze třetí osoby. Záběry podporují každou z variant stejnou měrou. Každopádně budeme s ostatními bojovat pomocí speciálních schopností a zbraní. Hra by měla vyjít v druhé polovině příětího roku, tak nám snad Sharkmob co nejdříve prozradí aspoň to, jak jí máme říkat.