Zavřít reklamu

Takto vypadá nový Xbox Store

Nový design Xbox Game Store se blíží.

4. 8. 2020    

xbox series x

Nejste spokojení se současným vzhledem Xbox Game Store? Upřímně, nedivíme se vám. Obchod totiž sice působí poměrně moderním dojmem, avšak doplácí na svou nepřehlednost související s obrovským množstvím všelijakého obsahu. Jeho zřizovatel Microsoft se však naštěstí rozhodl ještě před příchodem Xboxu nové generace zamíchat kartami a svůj Store přepracovat. Na to, jak vypadá, se můžete podívat ve videu níže, které se objevilo dnes na YouTube. 

Už na první pohled je zřejmá inspirace nového obchodu ve starém. To proto, že ne všechny prvky v něm byly vyloženě špatné a na mnohé z nich byly navíc uživatelé roky zvyklí, takže by byla hloupost je ze systému zcela odstranit. Obecně se pak dá říci, že se nyní zdá obchod o poznání přehlednější a to díky novému rozčlenění her. Super je, že poměrně příjemně poukazuje na výprodeje a novinky, které jsou na nynějším Storu lehce upozaděny, a zároveň nabízí proklik na Game Pass.

Nového Storu se dočkáme jak na konzolích současné generace, tak i na konzolích generace budoucí. Ty by měly na pulty obchodů dorazit se systémem velmi podobným tomu, který běží nyní v Xboxu One, byť zřejmě s některými modernějšími prvky či prvky ušitými přímo pro novou konzoli například díky jejímu hardware. Zkrátka a dobře, je se na co těšit.