Zavřít reklamu

Představení Dragon Age 4 klepe na dveře

Další velký titul z dílny BioWare se blíží.

4. 11. 2019     Zdroj

Pryč jsou zřejmě ty časy, kdy byli hráči ze světa Dragon Age naprosto paf. Nicméně vývojáři z BioWare se u této herní série nevzdávají a chystají její pokračování, což bylo mnoha úniky informací víceméně potvrzeno již v minulosti. Brzké odhalení pokračování nyní na svém Twitteru víceméně potvrdilo i samotné BioWare.

Může se to zdát skoro až neuvěřitelné, ale včera uplynulo 10 let od vydání prvního dílu Dragon Age. Právě na tuto skutečnost poukázalo BioWare na svém Twitteru s tím, že již na 4. prosinec chystá komunitní party, na které oslaví dekádu dračího světa. A hádejte, jak se tato party bude jmenovat. Tipujete, že nějak chytře se čtyřkou v názvu? Ano. Jmenuje se Dragon 4ge Day. Je tak víceméně jasné, že právě 4. prosince nám BioWare ukáže svůj nový počin – tedy alespoň to, co z něj už je hotové. 

Faktem je, že BioWare potřebuje skvělou hru jako sůl. Po úchvatné trilogii Mass Effect si totiž svou reputaci výrazně pošpinilo přídavkem Andromeda, který byl zkrátka odpad, a dále pak nepovedeným Anthemem. Od toho mělo obrovské množství hráčů neskutečná očekávání, která však nakonec zůstala naprosto nenaplněna. Hra tak svým způsobem upadla po pár týdnech po vydání v zapomnění. Snad podobný osud nečeká i Dragon Age.