Zavřít reklamu

Druhý díl oblíbeného PUBG nedorazí

Doufali jste v pokračování fenoménu? Máte smůlu.

3. 4. 2019     Zdroj

PUBG je bezesporu jednou z nejoblíbenějších her posledních několika měsíců. Byť jeho rozlet mírně zašlapal Fortnite, stále je mezi hráči považován za naprostou špičku battle royale žánru. Jeden by si tak možná myslel, že jeho otec, který stále u studija, které za vydáním PUBG stojí, bude chtít navázat dalším dílem a battle royale posunout na novou úroveň. Nic takového se ale podle všeho nestane.

Podle nedávných slov otce PUBG Branda Greena rozhodě s vývojem druhého dílu PUBG nepočítá. Ve studiu sice zkoumá nové možnosti interakce mezi hráči a hrou, které by mohly být do budoucna velmi zajímavé, pod hlavičku již zaběhlé hry je však rozhodně dávat nebude. Zároveň se nedá očekávat ani to, že by byla jeho budoucí hra založena na battle royale. Tento koncept je podle něj sice opravdu skvělý, má jej však již za sebou a tak se raději posune k novým typům projektů. 

Kdy nové hry, na kterých pracuje, dorazí, bohužel Greene neprozradil. Z jeho slov se však nezdá, že by bylo jejich vydání takříkajíc za dveřmi. Ale kdo ví. Třeba svou hru představí jako blesk z čistého nebe a svět si jí opět zamiluje.