Zavřít reklamu

Hitman: Blood Money a Hitman: Absolution se dočkají remasterů

Starší tituly Hitmana se dočkají kompletní předělávky a vyjdou pro současné konzole.

7. 11. 2018     Zdroj

Hitman

Ratingová komise musí být pro některé vývojáře a vydavatelské domy doslova peklem. Ačkoliv by pouze měla hodnotit, která věková kategorie má být ke hře připuštěna a která nikoliv, tak se jí v posledních letech daří aktivně prozrazovat ještě neoznámené hry. Jelikož ratingový proces probíhá v podstatě těsně předtím, než je hra vyslána do lisovny a distribuce, tak je téměř jisté, že hry budou odhaleny záhy na to.

Hitman se vrací, a to hned několikrát

Nově byly prozrazeny tituly Hitman: Blood Money a Hitman: Absolution. Fanouškům série je jasné, že tyto tituly vyšly již dávno. Blood Money je záležitost z roku 2006 a Absolution z roku 2012. Nicméně se objevila zmínka o tom, že oba tituly dorazí jak na PlayStation 4 tak i na Xbox One. To znamená jediné, a to že hry jsou remasterované pro současnou generaci konzolí.

IO Interactive se v současné době připravuje na příchod hry Hitman 2, který dorazí již 13. listopadu. Dá se tedy očekávat, že současně s příchodem nového dílu by mohlo dorazit také oznámení těchto remasterů. Hitman: Absolution se nedočkal takového ohlasu, ale starší kousek Hitman: Blood Money byl mezi hráči velice oblíbený.

Nezapomeňte tedy, že nový titul dorazí již velmi brzy a kromě toho, že nabídne nové lokace a cíle, tak zahrne i renovované mise z první sezóny. Letos bude ve hře navíc jedním z cílů i herec Sean Bean.