Zavřít reklamu

Seriál Zaklínač se bude točit v Maďarsku

Seriálový Zaklínač se nebude točit v České republice, ale můžeme se těšit na krásy Maďarska.

16. 8. 2018     Zdroj

Seriálový Zaklínač je hlavním tématem herních nadšenců v oblasti filmů a seriálů. Populární Geralt z Rivie se má na našich obrazovkách objevit v roce 2020 a před nedávnem se objevilo pár informací. Nyní už i víme, kde se bude konkrétně natáčet.

V Česku se nakonec točit nebude

Pro české fanoušky bude možná trochu zklamání, že se nakonec nebude točit v České republice, jak to chvilku vypadalo. Natáčení však neproběhne ani na Slovensku či v zemi původu, tedy v Polsku. Cílovou destinací pro štáb bude nedaleké Maďarsko. Znamená to, že se zachová ona příznačná krajina pro celou ságu a rovněž i slovanský styl.

V tuto chvíli je seriál ve fázi, kdy už je rozhodně hotová první epizoda, co se týče scénáře a pracuje se na dalších. Dokonce by již měl probíhat casting na jednotlivé role. Velký zájem o hlavní roli, tedy Zaklínače Geralta, projevil herec Henry Cavill.

Tato informace je však zatím, jako velká spekulace. Není jasné, zda Cavill svým prohlášením jen škádlil produkci anebo je to míněno tak vážně, že se sám účastnil castingů. Vzhledem k tomu, že uvedení oněch osmi epizod je stále ještě daleko, tak můžeme čekat přesnější informace o obsazení, až v následujících měsících. V tuto chvíli se můžeme spokojit pouze s tím, co o seriálu Zaklínač víme.