Zavřít reklamu

Varsav Game Studios odhaluje Bee Simulator, kde se zhostíte role včely

Další z podivných simulátorů míří na naše obrazovky. Tentokrát si hlavní roli střihne včela.

9. 8. 2018     Zdroj

Občas i my žasneme nad tím, co dokáže herní průmysl vyprodukovat. Nicméně už jsme zažili simulátor kozy, kamene, chleba či trávy, takže nás jen máloco překvapí. Přesto je trochu nečekané, že se na našich obrazovkách objeví také simulátor, v němž si zahrajeme za včelu. Vítejte v Bee Simuator.

Bee Simulator nabízí bláznivé aktivity jedné včelky

Varsav Game Studios plánuje, že na podzim vyjde Bee Simulator, který bude dostupný pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hra nabídne singleplayer i multiplayerový zážitek, dokonce ve split screenu. Titul nabídne souboje včel mezi sebou a do toho zde budou také lidé, kteří se budou snažit onen otravný hmyz zlikvidovat.

Jak už název napovídá, tak se zhostíte role jedné z včel. Nepůjde však o to, že budete létat na rozkvetlé louce a starat se o kytičky. Tentokrát se dostanete rovnou do Central Parku uprostřed New Yorku. To dává smysl zejména proto, aby bylo ve hře co dělat. Kromě vašeho úlu jsou tu totiž jiné včely, návštěvníci a různé další vlivy.

Kromě poletování budou připraveny i menší aktivity, jako je sběr pylu, boje s jinými včelami, závody na čas. Akrobatické létaní a další vylomeniny. No zkrátka tradiční den včely. Na tuto hru jsme celkem zvědaví. Oproti některým nesmyslným výtvorům totiž nabízí zajímavý koncept. Jakmile budeme o Bee Simulator vědět více, tak vás budeme informovat.