Zavřít reklamu

Raiders of the Broken Planet mění název. Jak se bude nově jmenovat?

Hra Raiders of the Broken Planet si změní název. Tvůrci doufají, že hráče znovu zaujmou.

24. 7. 2018     Zdroj

Autoři ze studia MercurySteam mají za sebou velice dobrou rubačku Castlevania: Lords of Shadow. Druhý díl již takový věhlas neměl, a tak se studio pustilo do nového projektu. Ten je však velkým zklamáním. Raiders of the Broken Planet vyšlo v září 2017 a hráče tento multiplayerový titul příliš nezaujal.

Raiders of the Broken Planet se mění na Spacelords

Autoři to však nechtějí vzdát a mají pocit, že je jejich titul poněkud nedoceněn. Dojde tedy k jeho znovuvydání a dočká se nového jména. Konkrétně 23. srpna bude hra vydána pod názvem Spacelords a rovněž se změní i obchodní model. Hra do teď stála deset dolarů/eur. Nyní však bude zcela zdarma, a to pro platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One pro něž původně vyšla.

Enric Álvarez to komentuje následovně: Když jsme loni Raiders v září vydávali, věřili jsme, že nízká cenovka za kampaň otevře cestu mnoha hráčům, ale nestalo se tak. Naší vizí je hra, kterou budou hrát další roky miliony hráčů, a dát jim veškerý náš bohatý obsah je cestou, jak toho dosáhnout.“

Je to vcelku logický krok. Pravdou je, že původní název nebyl příliš atraktivní a tvůrci nemohli tušit, že v té době začnou vládnout trhu hry jako PUBG či Fortnite. Doufejme, že nálepka zdarma, přiláká nové hráče. Ostatně titul vypadá velmi dobře, tak proč jej nevyzkoušet.