Zavřít reklamu

Disney představuje projekt Disney Infinity

Disney odhaluje svůj největší projekt. Je jím Disney Infinity.

16. 1. 2013    

Společnost Disney Interactive konečně odhalila svůj zatím nejnáročnější inovativní projekt, Disney Infinity. Tato zbrusu nová herní platforma dává hráčům dosud nevídanou svobodu a umožňuje jim vytvářet si vlastní příběhy, jejichž hrdiny nebude nikdo jiný než oblíbené postavičky od společností Walt Disney Company a Pixar Animation Studios. A nechává jen na hráčích, zda se vrhnou do dobrodružství ve známých prostředích od Disneye a Pixaru, nebo pustí ke slovu svou fantazii a vytvoří si své vlastní fantastické světy.

Disney Infinity představuje nový způsob, jak si teď i v budoucnosti zahrát na jediné platformě to nejlepší od Disneye,“ řekl John Pleasants, spoluprezident Disney Interactive. „S tímto inovativním přístupem k hraní vdechne Disney Infinity život novým postavám i prostředím od společnosti The Walt Disney Company a rozvine nové příběhy způsobem, který potěší fanoušky i hráče.“

Součástí Disney Infinity jsou sběratelské figurky, které ve hře ožívají, a to tak, jak to umí jen Disney. Tyto postavičky nejenže odemykají nová dobrodružství, ale s jejich pomocí mohou hráči shromáždit hrdiny z různých filmů od Disneye a Pixaru a se všemi si hrát ve virtuální „krabici hraček“. Toto zcela nové herní universum bude spuštěno v létě 2013 na všech konzolích a v průběhu druhé poloviny roku bude postupně vycházet i na mobilních a online zařízeních.

V rámci každé příběhové části, neboli „herní sady“, budou hráči řešit náročné hádanky, bojovat s nepřáteli a prozkoumávat místa, která znají z her od Disneye. Zároveň budou v každém světě sbírat rozmanité postavičky, vozítka a další doplňky, které si budou ukládat do své „krabice hraček“ a následně je zasazovat do stávajícího virtuálního prostředí nebo si s jejich pomocí budovat svá vlastní. Takto vytvořené světy pak budou moci sdílet s přáteli, a to jak online, tak i offline.

Platforma Disney Infinity obsahuje:

  • Interaktivní kameny Disney Infinity – Díky těmto interaktivním kamenům (na zahájení se počítá se 40 sběratelskými kusy) bude možné obohacovat hru o nové prvky a různě ji měnit podle svých představ.
  • Interaktivní figurky Disney Infinity – K dispozici je celkem sedmnáct figurek, takže si každý bude moci vybrat své oblíbené protagonisty a prožít s nimi nezapomenutelné chvíle při normálním hraní či v režimu „krabice hraček“.
  • Základna Disney Infinity – Na tuto základnu se staví figurky, které vás poté pozvou do svého světa.
  • Herní mince Disney Infinity – Interaktivní mince lze položit na základnu Infinity a přidat tak svým hrdinům a „krabici hraček“ nové schopnosti, možnosti úprav a další výbavu

Disney Infinity v sobě kombinuje celosvětově oblíbené postavičky a napínavé scénáře od Disneye a Pixaru, a to způsobem, jakým si děti hrají i ve skutečnosti,“ řekl John Blackburn, viceprezident a generální ředitel Avalanche Software. „Jedinečný herní mechanismus Disney Infinity a inovativní přístup k obsahu, který si uživatel sám vytvoří v režimu „krabice hraček“, rozvíjí představivost a zaručuje nekonečné hodiny tvořivé zábavy.“

Za vývojem Disney Infinity stojí společnosti Disney Interactive a Avalanche Software. Další informace najdete na adrese www.disney.com/Infinity, nebo se můžete přidat na komunitní stránku Disney Infinity na Facebooku (Facebook.com/disneyinfinity).