Zavřít reklamu

Hra Mutant Year Zero: Road to Eden ukazuje svůj gameplay

Mutant Year Zero: Road to Eden ukazuje, že by mohlo jít o černého koně podzimu.

21. 6. 2018     Zdroj

Mutant Year Zero: Road to Eden byl titul, který se představil jako blesk z čistého nebe a nutno uznat, že jeho prezentace nebyla vůbec špatná. Tento žánrový mix by mohl být černým koněm letošního roku a tvůrci nyní prezentovali další záběry ze hry.

Na novém videu je opět k vidění gameplay, neboť první záběry byly k dispozici během března. Hra má dobře postavený humor a celkově vypadá v chodu velice slibně. Tvůrci také odhalili, jak to bude s předobjednávkami a jednotlivými edicemi tohoto titulu.

Postapokalyptická tahová záležitost

Za 35 dolarů si můžete koupit standardní edici hry a zároveň máte možnost si ji tím pádem zahrát o 3 dny dříve než ostatní. Za 55 dolarů pak máte k dispozici deluxe edici. Ta obsahuje navíc wallpaper, soundtrack, artbook (digitální) a dokonce exkluzivní přístup k betaverzi, která proběhne o něco dříve. Autoři dodávají, že beta proběhne minimálně měsíc před spuštěním samotné hry.

O čem titul je? Vše se odehrává v postapokalyptickém světě, kde došlo k ohromným změnám klimatu, ekonomické krizi a také použití jaderných zbraní. Lidstvo jako takové bylo téměř vyhubeno, avšak použití těchto zbraní umožnilo vznik dalším druhům. Díky tomu vznikají humanoidní formy života jako hlavní hrdinové – divočák Bormin, kačer Dux a další. Ti mají za úkol se dostat do takzvaného Edenu (Ráje).

Zatím není úplně jasné, kdy přesně titul vyjde. Nicméně tím, že tvůrci již spouštějí předobjednávky, tak je vidět, že je vývoj v pokročilé fázi. Vydání by však mělo proběhnout během druhé poloviny tohoto roku. Hra je v plánu pro PC, PS4 a Xbox One. Za hrou stojí poněkud méně známé studio The Bearded Ladies, přičemž o vydání se postará společnost Funcom.