Zavřít reklamu

Autoři ze studia MercurySteam mají za sebou velice dobrou rubačku Castlevania: Lords of Shadow. Druhý díl již takový věhlas neměl, a tak se studio pustilo do nového projektu. Ten je však velkým zklamáním. Raiders of the Broken Planet vyšlo v září 2017 a hráče tento multiplayerový titul příliš nezaujal.

Raiders of the Broken Planet se mění na Spacelords

Autoři to však nechtějí vzdát a mají pocit, že je jejich titul poněkud nedoceněn. Dojde tedy k jeho znovuvydání a dočká se nového jména. Konkrétně 23. srpna bude hra vydána pod názvem Spacelords a rovněž se změní i obchodní model. Hra do teď stála deset dolarů/eur. Nyní však bude zcela zdarma, a to pro platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One pro něž původně vyšla.

Enric Álvarez to komentuje následovně: Když jsme loni Raiders v září vydávali, věřili jsme, že nízká cenovka za kampaň otevře cestu mnoha hráčům, ale nestalo se tak. Naší vizí je hra, kterou budou hrát další roky miliony hráčů, a dát jim veškerý náš bohatý obsah je cestou, jak toho dosáhnout.“

Je to vcelku logický krok. Pravdou je, že původní název nebyl příliš atraktivní a tvůrci nemohli tušit, že v té době začnou vládnout trhu hry jako PUBG či Fortnite. Doufejme, že nálepka zdarma, přiláká nové hráče. Ostatně titul vypadá velmi dobře, tak proč jej nevyzkoušet.

Dnes nejčtenější

.