Zavřít reklamu

V JRPG Ghost Sync si můžete na pomoc přivolat duchy

Další týden, další nadějné JRPG.

23. 2. 2021     Zdroj

Hned po jeho včerejším oznámneí zamířilo do obchodů nové mobilní RPG Ghost Sync. Hra od vývojářů z japonského TEMCO připomíná ty největší klasiky žánru JRPG (japonský typ her na hrdiny). Klasický tahový soubojový systém společně s epickou hudbou dá vzpomenout především na staré, šesnácti bitové díly série Final Fantasy. Přesvědčte se o tom sami v traileru níže.

Ghost Sync vypráví příběh Lily, mladé šermířky s kouzelnými schopnostmi, která se vydá porazit síly zla a přitom zachránit svět. Když se dostane do vesnice, odkud má zlo pocházet, narazí však na poklidného ducha, jež na sebe bere podobu mluvícího psa. Z toho se vyklube mladík Bernard, který nemá vlastní tělo a musí se tak vtělovat do ostatních. Na následné cestě zjistíte jak víc o minulosti a schopnostech Bernarda, tak i o tajemsvích celého herního světa.

Soubojový systém poté využívá skutečnost, že ve světě hry existují takoví duchové jako Bernard. Ten dokáže vtělením ovládat nepřátele, zatímco Lily používá magický prsten k tomu, aby vyvolávala další duchy, kteří jí v bojích pomůžou. A že to bude potřeba. Ghost Story proti vám postaví na dvě stě druhů nepřátel. K tomu, abyste nad nimi získali výhodu, tak budete kromě taktického uvažování v bojích muset i dobře promýšlet volby při vylepšování schopností vašich postav.

Ghost Story můžete zakoupit na App Storu za 179 korun, nebo na Google Play za 156 korun. Na Google Play je navíc dostupná verze zdarma, která vám ale do hry přidá reklamy.