Zavřít reklamu

V-Rally se vrací po 15 letech!

Legendární V-Rally se vrací opět na scénu! Je to téměř 15 let od svého posledního dílu a nyní nás společnost Bigben Interactive a Kylotonn Racing Games lákají na nový díl.

13. 3. 2018    

Oslavme návrat legendární off-road závodní hry, která přijde v září 2018 výhradně na PS4. Dočkat se můžeme rallycrossu, driftů, závodů na kopce a dalších závodů po kontinentech.

Bigben Interactive a Kylotonn Racing Games dnes oznámily svou spolupráci na novém V-Rally. Od roku 2003, epický titul nyní hlásí velký návrat s více než 50 modely vozidel. Nostalgičtí hráči mohou sbírat, upgradovat, přizpůsobovat a ovládat oblíbené vozy, z nichž tři jsou vidět v dnešním traileru – Porsche 911 Safari, Ford Mustang a Ford Fiesta RS RX.

V-Rally byl poprvé vydán v roce 1997 na PlayStation 1, převážně se třemi herními režimy a výběrem skutečných vozidel, které obohasovaly slavné skladby. O několik let později, na platformě PlayStation 2, mělo V-Rally 3 obrovský úspěch a přidalo také kariérový režim s rozhodujícím výběrem týmu a ještě větším počtem stop, které fanoušky skutečně nadchly.

S novým V-Rally 4 zůstaneme věrní identitě koncese, která získala podporu milionů fanoušků a dosáhla perfektní rovnováhy mezi simulací a zároveň nabídla nejlepší grafiku a hratelnost.